Apple reparatie door Uneed-IT

Heeft u problemen met uw MacBook of iMac waar u zelf niet meer uitkomt? Loopt uw MacBook of iMac voortdurend vast, komt u ruimte te kort, raakt hij oververhit of speelt er een ander probleem waar u hulp bij nodig heeft? Geen paniek! Wij zijn de betrouwbare Apple specialist uit De Zuidplas en regio Gouda die u snel van een probleem met uw Macbook of iMac afhelpt.

Wij repararen dagelijks alle soorten MacBooks en iMacs en zien de meest uiteenlopende problemen voorbijkomen. Wat het probleem ook is, wij hebben altijd een snelle en betrouwbare oplossing. Door onze transparante tarieven weten onze klanten vooraf precies waar zij aan toe zijn. Door onze garantie bent u verzekerd van een langdurige oplossing. Ook voor u staan wij klaar om een probleem aan uw Macbook of Imac adequaat en snel te verhelpen.


Lees verder

Hoogwaardige service
Hoe wij uw MacBook of iMac repararen

Uw Apple apparatuur is kostbaar bezit, dat begrijpen wij als geen ander. Wanneer het tijd wordt om een professional in te schakelen om uw Macbook of iMac te repareren wilt u een aantal zaken van te voren weten. Wanneer u kiest voor Uneed-IT als uw servicepunt dan kiest u bewust voor

• Een zeer ervaren reparateur.
• Transparante en voordelige tarieven
• Niet langdurig zonder uw computer of laptop zitten
• Reparaties waarbij de AVG in acht wordt genomen.

Wanneer bovenstaande zaken ook voor u van belang zijn dan weet u dat u bij Uneed-IT aan het goede adres bent. Met onze jarenlange ervaring als reparateur hebben wij ervaring met allerhande verstoringen. Met onze leenservice blijft u de beschikking houden over een laptop tijdens de reparatie. Onze tarieven staan transparant en helder beschreven om verrassingen achteraf te voorkomen en uw gegevens worden beschermd middels de AVG die wij bij elke reparatie in acht nemen.Apple reparatie door Uneed-IT

U kunt op ons rekenen
Apple reparatie bij Uneed-IT


Reparaties aan huis

Uw MacBook of iMac ter reparatie langsbrengen kan een enorm gedoe zijn. Daarom hebben wij voor klanten uit de omgeving de mogelijkheid om uw Apple apparatuur aan huis te laten repareren. Dit scheelt u een hoop tijd en vooral gedoe! In sommige gevallen kunnen wij het probleem zelfs telefonisch oplossen, maar wanneer dit niet lukt komen wij uiteraard gewoon bij u langs.


Apple reparatie binnen 24 uur

Wij repareren Apple apparatuur in de regel binnen een dag omdat wij beseffen hoe belangrijk een goed werkende computer in deze tijd is. Lukt het onverhoopt toch niet binnen 24 uur, dan krijgt u van ons gewoon een leenexemplaar ter beschikking. Zo bent u verzekerd van goede service wat het probleem ook is!


Beveiliging van gegevens

Bij elke reparatie of servicebeurt staat de veiligheid van uw gegevens voorop. Wij zorgen ervoor dat tijdens onze werkzaamheden niemand toegang heeft tot uw privebestanden en dat zij veilig opgeslagen blijven. Hierbij nemen wij de AVG ten alle tijden in acht.


Garantie op alle Apple reparaties.

Maar liefst drie maanden garantie krijgen onze klanten op elke reparatie. Doordat onze reparatiestandaard dusdanig hoog is kunnen wij een extreem lange garantietermijn van drie maanden bieden, dat is de service van Uneed-IT.

Reparatie in de breedste zin
Voor deze Apple reparaties kunt u bij ons terecht

Problemen op uw MacBook of Imac kunnen spontaan ontstaan en kunnen verschillende oorzaken hebben. Wat het probleem ook is, met onze kennis en expertise hebben wij voor elk probleem een oplossing. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer uw:

• Last heeft van vochtschade in uw apparatuur.
• Upgrade van harddisk naar SSD.
• Moederbord reparatie.
• Maakt u ventilator van uw Macbook herrie, dan moet deze vervangen worden voor behoud van uw Macbook.
• Wordt uw Macbook of Imac warm, dan moet deze intern geschoond worden vanwege het de stoffelijke omgeving
• Uitbreiding intern geheugen.
• U geen ruimte meer heeft op de computer en geen idee heeft hoe u dit kunt oplossen.

Onze Apple specialist staat elke dag, dus ook in het weekend, klaar om uw probleem te verhelpen. Het is dus niet nodig om lang en gefrustreerd met het probleem te blijven zitten, wij zijn slechts 1 belletje verwijderd met de oplossing. Elk probleem analyseren en bespreken wij uitvoerig voordat wij aan de slag gaan, zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.computerhulp gouda