Computer reparatie en laptop reparatie in Alphen aan den Rijn

Heeft u een kapotte laptop, computer of tablet?Uneed-IT repareert uw laptop bij u op kantoor of thuis in Alphen aan de Rijn! Bel ons voor eenmalige reparatie of geniet van de voordelen van een servicecontract. Het onderhoud van al uw apparaten bij één professionele IT partner.

Lees verder

volledige ontzorging
Computer- en laptop reparatie op locatie

Start uw computer niet meer op? Of lukt er iets niet? Wij komen graag een kijkje nemen bij u in Alphen aan den Rijn. Of u nu thuis of op kantoor computer problemen heeft, onze IT-monteurs komen het probleem graag op uw locatie verhelpen. Zo heeft u geen gedoe met het vervoeren van uw kostbare apparaten. In sommige gevallen kan een probleem ook op afstand verholpen worden. We zullen u dan telefonisch naar een oplossing begeleiden, ook in het weekend! Lukt het niet? Dan komt er natuurlijk iemand bij u langs. En met een servicecontract kan dit allemaal zonder extra kosten!

• Computer- en laptop reparatie aan huis of op kantoor.
• Hulp op afstand.
• Binnen één uur bij u op de zaak.computer reparatie gouda

Speciaal voor kleine ondernemers in het Midden en Kleinbedrijf.
Servicecontract laptop, pc of tablet

Geniet van de voordelen van een servicecontract en kom nooit meer zonder werkende pc te zitten. Uw apparaten worden onderhouden en problemen worden razendsnel opgelost.

De servicecontracten of onderhoudsabonnementen vanUneed-IT zijn voor zowel zakelijke als particuliere klanten mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld alle tablets, laptops en computers van één huishouden of kantoor door ons laten onderhouden. Wanneer er een probleem is met een apparaat zijn we snel en kosteloos ter plaatse.


Het onderhoud van uw apparaten bij één professionele partner
Snel hulp ter plaatse bij vastlopers of andere problemen
Eenmaal per kwartaal onderhoud en controle van uw apparaten
Uw apparaten worden beschermd tegen virussen
We voeren updates uit en maken back-ups van uw bestanden
Ons servicenummer is altijd bereikbaar, ook in het weekend

Goed geholpen
COMPUTER- EN LAPTOP ONDERHOUD

Of u nu zakelijk of particulier gebruik maakt van uw laptop of computer, tegenwoordig kunnen we eigenlijk niet meer zonder. Uw apparaten moeten altijd goed blijven draaien. Door uw apparaten te laten onderhouden gaan ze langer mee. Net als uw auto, heeft ook uw laptop af en toe een onderhoudsbeurt nodig. U houdt uw apparaat sneller, veiliger en up-to-date. Met een servicecontract vanUneed-IT worden uw apparaten professioneel en voordelig onderhouden.computerhulp gouda

Wij staan voor u klaar
Afspraak maken voor pc onderhoud of reparatie in Alphen aan de Rijn

Heeft u een kapotte laptop, pc of tablet? Via onze online boekingstool kunt u rechtstreeks in de agenda van de IT-monteurs een afspraak inplannen voor reparatie. We komen graag bij u langs in Alphen aan de Rijn, maar u mag het apparaat natuurlijk ook langsbrengen bij ons in Waddinxveen. Wanneer u een servicecontract vanUneed-IT heeft zijn alle reparaties en onderhoud inbegrepen in uw abonnementsprijs. Geen abonnement? Ook voor een eenmalige reparatie mag u ons altijd bellen. Wij rekenen dan €7,50 voorrijkosten plus daarna een uurtarief van € 29,00 ex btw per uur. Bekijk hier alle tarieven of plan direct een afspraak.