Computer Reparatie Capelle aan den IJssel

Is uw laptop kapot? Of heeft u andere computerproblemen? Wij zijn uw lokale betrouwbare specialist voor laptop reparaties, computer reparaties en smartphone reparaties. Naast reparaties van uw apparaten zijn wij ook uw betrouwbare partner voor zakelijke ICT en andere ICT diensten voor zowel bedrijven als particulieren. Neem nu contact op en we helpen u direct verder!

Lees verder

volledige ontzorging
Reparatieservice Capelle aan den IJssel

Laptop, computer, tablet of smartphone laten repareren? Wij kunnen u direct verder helpen met uw probleem en repareren doorgaans binnen 24 uur en bieden daarbij ook een garantie van 3 maanden. Zowel middels hulp op afstand, als een monteur aan huis. Voor zowel eenvoudige reparaties, als de ingewikkelde zijn wij uw specialist. Veel voorkomende reparaties zijn;

• Kapot scherm vervangen
• Virus of malware verwijderen
• Trage computer of laptop
• Windows opnieuw installeren of updaten
• Drivers bijwerken
• Software installeren, bijvoorbeeld Microsoft Office
• Accu of batterij vervangencomputer reparatie capelle aan den ijssel

Alijd verzekerd van goede service.
Particuliere all-in abonnement

Altijd verzekerd van goed presterende apparaten? Met onze all-in abonnementen zijn klanten volledig ontzorgd wanneer het op de laptop of computer aankomt. Zodra er een probleem is helpen zijn wij binnen een uur bij u in Capelle aan den IJssel, zodat u snel weer verder kunt. Daarnaast bieden wij met het all-in abonnement onbeperkt hulp op afstand, houden wij uw apparaten in topconditie en zijn wij bereikbaar van ma t/m za tussen 9:00 en 23:00. Als laatst kunt u elk kwartaal kosteloos een monteur langs laten komen.

Lees hier alles over onze all-in abonnementen >


Het onderhoud van uw apparaten bij één professionele partner
Snel hulp ter plaatse bij vastlopers of andere problemen
Eenmaal per kwartaal onderhoud en controle van uw apparaten
Uw apparaten worden beschermd tegen virussen
We voeren updates uit en maken back-ups van uw bestanden
Ons servicenummer is altijd bereikbaar, ook in het weekend

Als ondernemer verzekerd van werkende apparatuur
ZAKELIJK SERVICEABONNEMENT

Als ondernemer komt het nooit goed uit wanneer de ICT u in de steek laat. Met ons serviceabonnement bent u altijd zorgeloos aan het ondernemen. Wanneer er zich een probleem voordoet zijn onze monteurs binnen 1 uur bij u in Capelle aan den IJssel om het probleem direct op te lossen. Verder zorgen we ervoor dat al uw ICT up-to-date is en goed blijft presteren. Zodat u zich kan focussen op het ondernemen.

Lees hier alles over onze serviceabonnementen >zakelijk serviceabonnement capelle aan den ijssel

Als ondernemer verzekerd van werkende apparatuur
LAPTOP ABONNEMENT

Een laptop huren of een laptop leasen? Waarom niet een van de PCdo laptop abonnementen van uw lokale ICT bedrijf nabij Capelle aan den IJssel? Altijd zorgeloos een goed werkende laptop en om de twee jaar een nieuw model! Laptop problemen? Dan schakelt u ons direct in met hulp op afstand. Lukt het niet? Dan komt onze monteur kosteloos bij u langs. Dat is de service van Uneed-IT.

Bekijk onze laptopabonnementen >laptop abonnement capelle aan den ijssel

Wij staan voor u klaar
COMPUTER OF LAPTOP KOPEN?

Een computer of een laptop kopen in Capelle aan den IJssel? Bekijk ons aanbod in de webshop en de vele kortingsacties en aanbiedingen in onze folder. Bestel online of kom langs in onze winkel en showroom in Moordrecht. We helpen u graag met persoonlijk en eerlijk advies aan een apparaat dat perfect bij uw wensen past.