Computer reparatie en Laptop Reparatie in Zoetermeer

Computer reparatie nodig in Zoetermeer? Bel 06-30985409 en wij komen uw computer repareren bij u op locatie in Zoetermeer! Iedere dag bereikbaar, ook in het weekend. Ook voor problemen met uw smartphone, tablet, printer of laptop kunt u onze monteurs raadplegen.

Lees verder

volledige ontzorging
Computer reparatie aan huis in Zoetermeer

Wilt u geen onnodige risico’s nemen met het zelf vervoeren van uw computer? Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom komen de monteurs vanUneed-IT bij u thuis of op kantoor om u te helpen met uw computer problemen. Of het nu om een onderhoudsbeurt of een reparatie gaat, wij zijn slechts één telefoontje bij u vandaan.

• Snel ter plaatse,
• Computer reparatie aan huis,
• Ervaren IT-monteurs.

De reparaties op locatie zijn snel en makkelijk voor u, maar brengt u het apparaat liever bij ons langs dan mag dat natuurlijk ook. Als de computer, laptop of tablet 's ochtends gebracht wordt, repareren wij het dezelfde dag nog!computer reparatie gouda

Speciaal voor kleine ondernemers in het Midden en Kleinbedrijf.
Service contract

Een goed onderhouden laptop of computer is sneller, veiliger en gaat langer mee. Het regelmatig uitvoeren van updates en controleren op virussen zal ervoor zorgen dat u minder reparaties nodig zult hebben. Daarom bieden wij de mogelijkheid van een servicecontract. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het periodiek onderhoud van uw laptop of computer en geniet u van de vele voordelen. Met een servicecontract vanUneed-IT kunt u rekenen op de volgende punten.


Al het onderhoud en reparaties zijn inbegrepen in het abonnement,
Storingshulp binnen één uur ter plaatse
Onbeperkt telefonisch hulp op afstand,
Geen voorrijkosten bij reparatie op locatie,
Back-ups van uw data en email,
Vervangende apparatuur beschikbaar,
Periodiek onderhoud en controle,
Anti-virus

Een slimme oplossing
Laptop met onderhoud kopen

Toe aan een nieuwe laptop? Ook die vindt u bijUneed-IT. Ons assortiment aan zakelijke laptops, laptops voor thuisgebruik, accessoires, desktops en verschillende producten van Apple biedt voor ieder doel een oplossing. We adviseren u graag in de keuze die het beste bij uw gebruik past. Na aankoop onderhouden wij uw apparaat graag. Hiervoor sluit u een servicecontract af. Uw apparaat krijgt dan periodiek onderhoud en wanneer er iets vastloopt of stuk gaat repareren wij het weer. Heeft u al een service contract bijUneed-IT? Dan krijgt u 10% korting op de aankoop van een nieuw apparaat.computerhulp gouda