Computer reparatie door Uneed-IT

Heeft u problemen met uw computer of laptop en geen idee hoe u dit op moet lossen? Loopt uw computer bijvoorbeeld continue vast, heeft u geen ruimte meer beschikbaar of is uw computer of laptop trager dan ooit? Dan is het tijd om een expert in te schakelen. Uneed-IT specialiseert zich in computerreparaties met vergaande service. Zo kunt u bij ons een laptop in bruikleen krijgen tijdens de reparatie om zo min mogelijk hinder te ondervangen. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Lees dan snel verder!

Lees verder

Hoogwaardige service
Hoe wij computers repareren

Wanneer het tijd wordt om een reparateur voor uw computer of laptop in te schakelen wilt u een aantal zaken van te voren weten. Zo wilt u zeker weten dat u:

• Professioneel geholpen bent.
• Niet onnodig teveel betaald.
• Niet langdurig zonder uw computer of laptop komt te zitten.
• Uw gegevens beschermd zijn.

Wanneer bovenstaande zaken ook voor u van belang zijn dan weet u dat u bij Uneed-IT aan het goede adres bent. Met onze jarenlange ervaring als reparateur hebben wij ervaring met allerhande verstoringen. Met onze leenservice blijft u de beschikking houden over een laptop tijdens de reparatie. Onze tarieven staan transparant en helder beschreven om verassingen achteraf te voorkomen en uw gegevens worden beschermd middels de AVG die wij bij elke reparatie in acht nemen.computer reparatie door Uneed-IT

U kunt op ons rekenen
Computer reparatie bij Uneed-IT

Bij elke reparatie nemen wij onderstaande waarden in acht. Zo weet u als klant precies waar u aan toe bent voor u ons inschakelt, wel zo prettig!


Reparaties aan huis

Een computer ter reparatie langsbrengen kan een enorm gedoe zijn. Daarom hebben wij voor klanten uit de omgeving de mogelijkheid om uw computer aan huis te laten repareren. Dit scheelt u een hoop tijd en vooral gedoe! In sommige gevallen kunnen wij het probleem zelfs telefonisch oplossen, maar wanneer dit niet lukt komen wij uiteraard gewoon bij u langs.


Computer reparatie in 1 dag!

Wij repareren computers in de regel binnen een dag omdat wij beseffen hoe belangrijk een goed werkende computer in deze tijd is. Lukt het onverhoopt toch niet binnen 24 uur, dan krijgt u van ons gewoon een leenexemplaar ter beschikking. Zo bent u verzekerd van goede service wat het probleem ook is!


Uw gegevens zijn veilig

Nog belangrijker dan het oplossen van het probleem is voor ons de bescherming van uw privegegevens. Wij begrijpen heel goed dat er op een computer een hoop persoonlijke en privacygevoelige bestanden worden opgeslagen. Daarom nemen wij bij elke reparatie de AVG in acht en bent u verzekerd dat uw gegevens veilig staan en vooral blijven.


Garantie op alle reparaties.

Maar liefst drie maanden garantie krijgen onze klanten op elke reparatie. Doordat onze reparatiestandaard dusdanig hoog is kunnen wij een extreem lange garantietermijn van drie maanden bieden, dat is de service van Uneed-IT.

Reparatie in de breedste zin
Welke computerproblemen repareren wij?

Problemen op uw computer kunnen spontaan ontstaan en kunnen verschillende oorzaken hebben. Wat het probleem ook is, met onze kennis en expertise hebben wij voor elk probleem een oplossing. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer uw:

• Computer erg langzaam of zelfs helemaal niet meer opstart.
• U een virus heeft geconstateerd of het vermoeden heeft dat een virus zich in uw computer heeft genesteld.
• Uw computer om de haverklap vastloopt op willekeurige of hetzelfde moment. • U geen ruimte meer heeft op de computer en geen idee heeft hoe u dit kunt oplossen.

Onze monteur staat elke dag, dus ook in het weekend, klaar om uw probleem te verhelpen. Het is dus niet nodig om lang en gefrustreerd met het probleem te blijven zitten, wij zijn slechts 1 belletje verwijderd met de oplossing. Elk probleem analyseren en bespreken wij uitvoerig voordat wij aan de slag gaan, zo komt u nooit voor onverwachte verassingen te staan.computerhulp gouda