Wij herstellen uw data!

Is uw data verwijderd, u kunt niet meer bij uw data vanaf een usb stick, harddisk in een laptop of computer? Krijg u de melding als u een externe harddisk aansluit op uw computer of laptop? Stop dan onmiddellijk met alle acties!

Wanneer alle data is verwijderd zijn deze nog niet per definitie weg, zelfs al zijn ze niet zichtbaar meer in de prullenbak. Dan kunnen wij nog altijd de data terug halen!

Lees verder

Voorkom permanent verlies van data
Hardeschijf herstel

Hoort u een tikkend geluid bij uw harddisk, dan betekent dat de harddisk hardwarematige beschadigd is. Stop met alle acties, dan kunnen wij nog steeds bij uw data komen.

Wij adviseren met klem de harde schijf niet meer te gebruiken! Sla geen nieuwe bestanden op. Haal geen nieuwe e-mails binnen. Bezoek geen websites. Doe je dat wel dan is de kans erg groot dat de verwijderde bestanden daarna echt niet meer te achterhalen zijn. Onderneem geen (amateuristische) pogingen om de data te herstellen. Vererger de situatie niet en vertrouw op onze expertise!

Is er een stroomonderbreking geweest en was de harde schijf op dat moment aan het werk? In dat geval is de kans groot dat er interne problemen zijn ontstaan zoals een gecrashte leeskop. Probeer de harde schijf niet op te starten! Onderneem geen amateuristische pogingen om de data te herstellen. Vererger de situatie niet en vertrouw op Uneed-IT

De harde schijf is gevallen en deze heeft fysieke schade opgelopen, dan is de leeskop en schrijfkop beschadigd door de val. Dan nog kunnen wij de data terug halen, dan doen we eerst een diagnose.

Uneed-IT werkt met meerder partijen die dit professioneel uw data terug kan halen. Deze halen gemiddeld 90% van de data terug en deze wordt gezet op een aangeleverde externe harddisk.

Tarieven


harddisk reparatie

Transparante tarieven
Vaste prijzen voor datarecovery

Prijzen inclusief aanleveren externe harddisk van 1 terabyte:

Terug halen van verwijderde data en/of foto’s dit noemen softwarematige recovery€ 249,00
Terug halen van data en/of foto’s van een slechte harddisk conditie of smartphone € 499,00
Terug halen van data van een NAS tussen 2 en 4 terabyte met geleverd externe harddisk softwarematige recovery € 599,00
Terug halen van verwijderde data en/of foto’s van smartphone of USB stick softwarematige recovery€ 199,00
Terug halen van fysieke kapotte harddisk die niet meer functioneert€ 699,00
Terug halen van fysieke kapotte USB / SD kaart of stick of smartphone € 699,00
Terug halen van data van een Server met een RAID controller softwarematige recovery€ 999,00
Terug halen van data van een fysieke kapotte RAID controller en harddisk€ 1699,00

Tijdens de stappen plan wordt u op de hoogte gehouden wat de werkelijke kosten kunnen zijn. De boven genoemde tarieven zijn op basis van bevindingen die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd.harddisk reparatie

Heeft u een vraag over een reparatie?

Neem contact met ons op