Hulp op Afstand is vernieuwd

Dit betekent dat de oudere versie van Hulp op Afstand niet meer werkt. De nieuwe Hulp op Afstand is vernieuwend en veiliger, Deze Hulp op Afstand dé servicedienst van Uneed-IT om u zo snel mogelijk te helpen bij kleine storingen. Heeft u een Uneed-IT service- of onderhoudsabonnement, dan is deze service geheel gratis! Heeft u geen abonnement? Dan toch service willen gebruiken, ook dat kan!

Wanneer u geen abonnement bij ons heeft, zijn de kosten €10,00 per sessie, max. 15 min. U kunt “Hulp op afstand” ook gebruiken voor onderhoud (APK) aan uw laptop of PC. Heeft u hulp op afstand nodig voor een kleine software reparatie of onderhoud? Wilt u antivirus software verlengen?

Klik op de onderstaande button om het 'hulp-op-afstand-programma' te downloaden. Bel 0182 820 218 of 06 30 985 409 voor ondersteuning!

Hulp op afstand downloaden

De referenties
Dit zeggen onze tevreden klanten


John is voor mij een PC pitbul. Waar hij zijn tanden in zet, laat hij niet meer los. Ik bezorg hem de problemen en hij lost ze op. Zowel met het computertechnische gebeuren, updates of het weer op gang brengen van mijn vastgelopen pc of mijn baggertrage laptop. Of recentelijk het ontgrendelen van mijn hopeloos vergrendelde Samsung tablet. Kortom: een prima zaak. Minpunten: Geen.

Henk van Dongen


Mijn Imac ging stuk, tijdens de reparatieduur ontving ik een leen-laptop van dit bedrijf zolang de reparatie duurde, zonder extra kosten. Grote klasse. Pluspunten: Snel en vakkundig geholpen met vriendelijke mensen.

Myrthe van der Leijden


De Hulp op Afstand van Uneed-IT in Waddinxveen is helemaal zo gek nog niet. Een telefoontje en je storing op je computer wordt op afstand gerepareerd. Helemaal geen geleur met je computer onder je arm naar een technische dienst om daarna weer alles opnieuw aan te sluiten. Niets daarvan…. je neemt gewoon telefonisch contact op met Uneed-IT en je storing wordt op afstand op deskundige wijze verholpen en dat is verdomde handig vanuit dit Uneed-IT abonnement.

Peter van Zon