Laptop met Zorg en Services

Iedereen kent de term: All Inclusive, zeker als je met vakantie gaat. PCdo is zo'n laptop abonnement dat ALLE zorgen bij u wegneemt en altijd Services aan huis met een hoofdletter!.

U hebt geen omkijken meer naar het onderhoud of de reparatie van uw laptop en kunt zich volledig concentreren op een prettig gebruik. Mocht er zich toch iets voordoen, dan is één telefoontje genoeg voor directe telefonische hulp, ook in het weekend! Hulp op Afstand of door bezoek aan huis van onze monteur, zónder extra kosten.

Lees verder

volledige ontzorging
PCdo abonnement

Met PCdo ontvangt u een nieuwe laptop of All in One Computer, een uitgebreide toelichting aan huis over het gebruik en wordt u volledig ontzorgd en als u Services nodig heeft!. Dus ook het overzetten van data en mail. Ook uw Wifi en printer worden voor u geïnstalleerd zonder extra kosten!

Het abonnement loopt 2 jaar waarna de laptop wordt vervangen voor een nieuwe. U hebt keuze uit de onderstaande drie modellen en betaalt EENMALIG entreegeld en maandelijks een bedrag vanaf € 22,50 inclusief BTW.Onze drie keuzes
Laptop met Zorg en Services!


Pakket 1

Keuze uit de A-merken Asus, Lenovo, HP
Processor I3
Intern geheugen 8 Gig
Grootte harddisk 240 gig SSD

€22,50 p/maand
€100 eenmalig


Pakket 2

Keuze uit de A-merken Asus, Lenovo, HP
Processor I5
Intern geheugen 8 Gig
Grootte harddisk 240 gig SSD

€24,50 p/maand
€150 eenmalig


Pakket 3

Keuze uit de A-merken Asus, Lenovo, HP
Processor I7
Intern geheugen 16 Gig
Grootte harddisk 500 gig SSD

€32,50 p/maand
€200 eenmalig

De referenties
Dit zeggen onze tevreden klanten


John is voor mij een PC pitbul. Waar hij zijn tanden in zet, laat hij niet meer los. Ik bezorg hem de problemen en hij lost ze op. Zowel met het computertechnische gebeuren, updates of het weer op gang brengen van mijn vastgelopen pc of mijn baggertrage laptop. Of recentelijk het ontgrendelen van mijn hopeloos vergrendelde Samsung tablet. Kortom: een prima zaak. Minpunten: Geen.

Henk van Dongen


Mijn Imac ging stuk, tijdens de reparatieduur ontving ik een leen-laptop van dit bedrijf zolang de reparatie duurde, zonder extra kosten. Grote klasse. Pluspunten: Snel en vakkundig geholpen met vriendelijke mensen.

Myrthe van der Leijden


De Hulp op Afstand van Uneed-IT in Waddinxveen is helemaal zo gek nog niet. Een telefoontje en je storing op je computer wordt op afstand gerepareerd. Helemaal geen geleur met je computer onder je arm naar een technische dienst om daarna weer alles opnieuw aan te sluiten. Niets daarvan…. je neemt gewoon telefonisch contact op met Uneed-IT en je storing wordt op afstand op deskundige wijze verholpen en dat is verdomde handig vanuit dit Uneed-IT abonnement.

Peter van Zon