Laptop reparatie door Uneed-IT

Problemen met een laptop die niet meer wilt opstarten of continue vast loopt? Vervelend, helemaal gezien dit vaak op de meest onhandige momenten voorkomt. Vlak voordat je een belangrijke meeting hebt of juist net wanneer je de laptop zo hard nodig hebt voor een opdracht. Wat het probleem ook is, wij begrijpen dat u snel geholpen wordt worden. Daarom is onze laptop reparatie service zo ingericht om binnen 24 uur uw probleem verholpen te hebben. Wel zo prettig!

Lees verder

Service in de omgeving
Laptop reparatie aan huis

Een probleem aan uw laptop kan in sommige gevallen op afstand worden verholpen. Ideaal wanneer u erg veel haast heeft. Wanneer u om een andere reden aan huis gebonden bent en niet in staat bent om met de laptop bij ons langs te komen, dan bieden wij voor klanten bij ons in de omgeving laptop reparatie aan huis aan! Hierbij repareren wij uw laptop gewoon bij u thuis of op de zaak terwijl u ondertussen verder kunt met de dagelijkse gang van zaken. Met ons servicecontract betaald u hier ook nog eens geen extra kosten voor.

Wat het probleem ook is, wij stellen ons flexibel op om voor elke klant een passende oplossing te bieden. Bij elke reparatie kunt u er op rekenen dat wij uw laptop:
• Binnen 24 uur repareren
• Uw privacy als top prioriteit beschouwen en werken volgens de AVG wetgeving
• Met een garantie van maar liefst drie maanden repareren.laptop reparatie door Uneed-IT

Speciaal voor kleine ondernemers in het Midden en Kleinbedrijf.
Reparatie met een servicecontract laptop

Nu u ervaren heeft hoe vervelend is als uw laptop niet naar behoren werkt en wat de impact va een probleem aan uw laptop kunt zijn, wilt u ongetwijfeld de garantie dat dit niet vaker voorkomt. Naast onze drie maanden garantie op elke reparatie hebben wij speciaal voor ondernemers in het MKB een servicecontract op maat. Uw apparaten worden onderhouden en problemen worden razendsnel opgelost om nooit meer zonder werkende laptop te hoeven zitten!

De servicecontracten of onderhoudsabonnementen vanUneed-IT zijn voor zowel zakelijke als particuliere klanten mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld alle tablets, laptops en computers van één huishouden of kantoor door ons laten onderhouden. Wanneer er een probleem is met een apparaat zijn we snel en kosteloos ter plaatse.


Professioneel onderhoud aan uw laptop om problemen te voorkomen
Razendsnel hulp bij vastlopers of andere problemen
Wij onderhouden en controleren uw laptop eenmaal per kwartaal
Optimale beveiliging tegen virussen en andere problematiek
Uw bestanden zijn veilig middels AVG-proof backups
Ons servicenummer is altijd bereikbaar, ook in het weekend

Voorkom toekomstige problemen
LAPTOP ONDERHOUD

Net als onderhoud aan een auto kan onderhoud aan uw laptop problemen voorkomen doordat wij er tijdig bij zijn. Helemaal nu wij niet meer zonder laptop kunnen, is onderhoud belangrijker dan ooit, uw apparaten moeten immers altijd tot uw beschikking staan. Door uw apparaten bij Uneed-IT te laten onderhouden bent u verzekerd van een goede werking, veiligheid van uw bestanden en gegevens en houdt u uw laptop in nieuwstaat. Met ons servicecontract bespaart u een hoge herstelkosten en bent u verzekerd van een veilige en werkende laptop.computerhulp gouda

Wij staan voor u klaar
Afspraak maken voor een reparatie aan uw laptop

Is uw laptop hoognodig aan onderhoud toe of heeft u een probleem dat gerepareerd dient te worden? Geen paniek! Middels onze planner heeft u volledig inzicht in uw agenda en kunt u onderhoud of een reparatie inplannen wanneer u dit het beste uitkomt. Wanneer u een servicecontract heeft van Uneed-IT zijn alle reparaties en onderhoud inbegrepen in uw abonnement. Heeft u nog geen abonnement bij ons lopen, dan kunt ook uiteraard ook voor een eenmalige laptopreparatie bij ons terecht. Houdt rekening met €7,50 voorrijkosten plus daarna een uurtarief van € 29,00 ex btw per uur.