Wij zijn Uneed-IT

Wij zijn doeners en houden van heldere afspraken. Wij houden niet van bla bla of "We doen dit wel even" In "Jip en Janneke" taal laten wij zien wat we doen en wat wij voor u kunnen betekenen. Professionaliteit en betrouwbaarheid zijn onze standaard.

Heeft u een vraag, bel gerust of kom langs op de Zuidbaan 514 achter 12Go fietsenwinkel of tegenover Alblas Hout. Gratis parkeren voor de deur en de lekkerste koffie!

Meer over ons

Eigenaren van Uneed-IT
John en Petra Sips

John heeft van 1983 tot 1992 bij IBM Nederland gewerkt als operator en ontwikkeling van besturingssoftware, ook wel "OS2 Warp" genoemd. In die periode heb ik alle certificaten behaald die de basis vormen van de kennis die ik nu heb.

Ook via Microsoft in Nederland en in Amerika heb ik diversen certificaten behaald omdat ik onderscheidend wilde zijn ten opzichte van mijn collega's in de branche omdat wij willen dat onze klanten met netwerkbeheer of systeembeheer zo laag mogelijke kosten hebben per jaar. Dan heeft u als ondernemer geen frustraties meer omdat wij er alles aan doen om u tevreden te houden.

Ook bieden we zakelijke en particuliere abonnementen aan voor service & preventief onderhoud. We zijn sinds jaar en dag een begrip in de ruime regio van Waddinxveen en omstreken. Ons werkgebied loopt van Waddinxveen tot Zevenhuizen en Moerkapelle, Reeuwijk en Tempel maar ook in Zoetermeer, Rotterdam en Schiedam komt u ons regelmatig tegen. In Nieuw Vennep en Hoofddorp in de Haarlemmermeer heeft Uneed-IT een service point. .

Certificaat Microsoft Solutions Expert John Sips
Certificaat Windows Small Business Server John Sips 2010
Certificaat Windows Small Business Server John Sips 2012
Certificaat Windows Small Business Server John Sips 2014
Certificaat Microsoft MCTS 2017 John SipsZo onderscheiden wij ons
Onze sterke punten


Reparaties binnen 1 dag

Reparaties worden binnen een dag afgehandeld. 's Ochtends vroeg brengen is aan het eind van de dag weer ophalen. Mocht het onverhoopt toch langer duren dan ontvangt u kosteloos een vervangende laptop of computer.


Werken AVG-proof

Tijdens onze werkzaamheden staat uw veiligheid en privacy voorop. Wij houden ten alle tijden de normen van de AVG in acht en gaan zorgvuldig om met uw privé documenten.


Nest Pro Installateur

Sinds september 2019 zijn we NEST PRO Installateur. Door vakkennis en training in NEST producten, mag Uneed-IT dit voor u installeren. Daar zijn we trotst op!


Opslag in de Cloud

We bieden diverse opslagmogelijkheden in de cloud op snelle, veilige servers. Dat kan zelfs separaat als back-up van uw eigen harddisk. Eigenlijk onontbeerlijk omdat goede beveiliging en preventie tegenwoordig echt belangrijk zijn.


Heldere afspraken

Wij zijn doeners en houden van heldere afspraken. Wij houden niet van bla bla of "We doen dit wel even" In "Jip en Janneke" taal laten wij zien wat we doen en wat wij voor u kunnen betekenen. Professionaliteit en betrouwbaarheid zijn onze standaard.

De referenties
Dit zeggen onze tevreden klanten


John is voor mij een PC pitbul. Waar hij zijn tanden in zet, laat hij niet meer los. Ik bezorg hem de problemen en hij lost ze op. Zowel met het computertechnische gebeuren, updates of het weer op gang brengen van mijn vastgelopen pc of mijn baggertrage laptop. Of recentelijk het ontgrendelen van mijn hopeloos vergrendelde Samsung tablet. Kortom: een prima zaak. Minpunten: Geen.

Henk van Dongen


Mijn Imac ging stuk, tijdens de reparatieduur ontving ik een leen-laptop van dit bedrijf zolang de reparatie duurde, zonder extra kosten. Grote klasse. Pluspunten: Snel en vakkundig geholpen met vriendelijke mensen.

Myrthe van der Leijden


De Hulp op Afstand van Uneed-IT in Waddinxveen is helemaal zo gek nog niet. Een telefoontje en je storing op je computer wordt op afstand gerepareerd. Helemaal geen geleur met je computer onder je arm naar een technische dienst om daarna weer alles opnieuw aan te sluiten. Niets daarvan…. je neemt gewoon telefonisch contact op met Uneed-IT en je storing wordt op afstand op deskundige wijze verholpen en dat is verdomde handig vanuit dit Uneed-IT abonnement.

Peter van Zon