Smartphone reparatie door Uneed-IT

Een smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven. De telefoon gaat overal mee naar toe en eist bijna al onze aandacht op. Grote kans dus dat uw telefoon een keer uit uw handen glipt, soms met een barst in het scherm als gevolg. Bij dergelijke scenario’s staat Uneed-IT samen met Repair n Go voor u klaar! Repair n Go is onze reparatiepartner in Waddinxveen en Moordrecht voor smartphone reparaties. Met meer dan 15 jaar ervaring en 90 dagen garantie leggen zij de standaard op hun reparaties net zo hoog als wij dat zelf doen.

Lees verder

De ervaren reparateur
Smartphone reparatie bij Repair n Go

Klanten van Uneed-IT kunnen ook bij een defect aan hun smartphone gewoon bij ons terecht! Heeft u een gebarsten scherm, last van vocht in uw toestel, een camera die niet goed meer werkt of telefoon die niet meer oplaad? Wat het geval ook is, onze reparatiepartner Repair n Go uit Waddinxveen en Moordrecht heeft de oplossing. Met hoogwaardige service en kennis van elke type probleem op uw smartphone is de smartphone reparatie bij hen in goede handen. Repair n Go kenmerkt zich door onderstaande waarden.laptop reparatie door Uneed-IT

Behoud van data


Binnen 30 min klaar


Originele onderdelen


Erkend Reparateur


15+ Jaar ervaring


90 Dagen garantie

Van camera problemen tot een kapotte accu
Voor elke smartphone reparatie hebben wij de oplossing

Wat de schade aan uw smartphone ook is en ongeacht de oorzaak, bij Repair n Go is er altijd een passende oplossing. Maakt u zich dus vooral geen zorgen en neem contact op met Uneed-IT om uw smartphone snel weer in nieuwstaat te hebben. Elke reparatie wordt geleverd met maar liefst 90 dagen garantie! Daarnaast zorgen wij ervoor dat de data op uw smartphone behouden blijft en veilig staat volgens de AVG normen. Onder andere voor de volgende reparaties bent u bij ons aan het goede adres.

• Gebarsten scherm smartphone repareren
• Waterschade smartphone repareren
• Oplaad problemen smartphone
• Geluid smartphone werkt niet meer
• Camera smartphone doet het niet
• Alle overige problemen met uw smartphone

tablet reparatie door Uneed-IT en Repair n Go