Een goede en veilige werkplek in huis

Een goede en veilige werkplek in huis? Ons advies bij een goede thuiswerkplek is gebaseerd op de volgende drie voorwaarden: Goed, Veilig en Gezond.

Lees verder

Ontspannen werken
Een goede werkplek

Uneed-IT zorgt dat alle benodigde apparaten goed werken. Wij zorgen er voor dat het internetsignaal goed is. Wij kijken niet alleen of het op de thuiswerkplek sterk genoeg is, maar zorgt er ook voor dat er voldoende bandbreedte is voor alle het internetgebruik in huis.

Naast een goed internet of WiFi signaal, zorgen wij er ook voor dat alle digitale apparaten goed aangesloten en verbonden zijn en goed functioneren.Een goede werkplek
Een veilige werkplek

Zorgeloos werken
Een veilige werkplek

Werkgevers vinden het heel belangrijk dat er thuis net zo veilig gewerkt kan worden als op kantoor. Zo moet bijvoorbeeld alle software up-to-date zijn, de beveiliging van de computer of laptop goed ingesteld zijn en ook het wifi-signaal moet een sterke beveiliging hebben.

Verantwoord werken
Een gezonde werkplek

Wij kijken ook naar de status over een gezonde werkplek. Wij kijken j naar het bureau, de stoel, de omgeving en alles wat er bij komt kijken om gezond en veilig thuis te kunnen werken.

Een gezonde werkplek

Wilt u ook een Goede, Veilige en Gezonde thuiswerkplek?

Plan een afspraak in