Zakelijke ICT ondersteuning van Uneed-IT

Uneed-IT houdt van menselijk contact en is doelgericht om u de zorgen uit handen te nemen. Zijn er problemen dan zijn ze voor ons. U hoeft alleen een melding te maken en wij doen de rest.

Uurtje factuurtje is bij ons niet aan de orde omdat u een vaste lage prijs betaalt voor veel voorkomende werkzaamheden. Mocht zich een grote storing voordoen die langer dan 2 uur duurt, dan wordt helder uitgelegd wat de kosten zijn zodat u weet waarvoor u betaalt. Het abonnement geeft u tevens recht op 10 % korting op de factuur zodat u het abonnement terug kunt verdienen.

vergaande support
Uneed-IT Flex All Support

Speciaal opgezet voor kleine ondernemers en ZZP’ers. Kosten van dit abonnement bedragen vanaf € 24,50 ex. per maand voor een werkstation en € 149,00 per maand voor beheer van een SBS Server. U ontvangt korting op het standaard uurloon. Voor dit abonnement betaalt u € 47,50 per uur i.p.v. € 85,00 excl. BTW.

Uneed-IT Flex All Support

  1. Storingshulp binnen 1 uur

  2. 1x per kwartaal controle op veiligheid, updates en status van het werkstation

  3. Controleren en opschonen van het werkstation

  4. Controle en maken van back-ups van uw data en mail

  5. Onbeperkt hulp op afstand om kleine problemen op te lossen

  6. 15 % korting op aanschaf hardware

  7. 25 % korting op aanschaf supplies

  8. Alijd vervangende apparatuur beschikbaarFlex All Support aanvragen

De Uneed-IT webshop
Clouddiensten van Uneed-IT

Wij begeleiden u graag naar de Cloud… Wie heeft er niet van gehoord? Het moderne nieuwe werken met o.a. Office365, waarbij alle email en data in de Cloud wordt opgeslagen.

Uneed-IT en 1A First Alternative begeleiden en beheren zakelijke klanten in elke branche. Voor u geeft dat meerdere voordelen; de belangrijkste zijn: Bij het opmaken van het jaarbudget weet u al wat u het komende jaar aan IT-kosten kwijt bent maandelijkse betaling, dus spreiding van kosten, geen investering meer in eigen Servers etc. Clouddiensten van Uneed-IT leveren wij altijd inclusief Back-up; nooit meer data kwijt raken omdat u een veilige kiest voor een back-up!

Op maat gemaakte tool webroot
De beste beveiligingstool van Uneed-IT

Uneed-IT heeft een beveiligingstool voor u als zakelijke klant met een persoonlijke helpdesk, Webroot van NASA. Deze tool zorgt er voor dat u altijd veilig bent en dat uw identiteit op het internet gewaarborgd wordt. Deze tool heeft ook een beveiligingsscherm voor malware, ransomware en crypto virussen!

De referenties
Dit zeggen onze tevreden klanten


John is voor mij een PC pitbul. Waar hij zijn tanden in zet, laat hij niet meer los. Ik bezorg hem de problemen en hij lost ze op. Zowel met het computertechnische gebeuren, updates of het weer op gang brengen van mijn vastgelopen pc of mijn baggertrage laptop. Of recentelijk het ontgrendelen van mijn hopeloos vergrendelde Samsung tablet. Kortom: een prima zaak. Minpunten: Geen.

Henk van Dongen


Mijn Imac ging stuk, tijdens de reparatieduur ontving ik een leen-laptop van dit bedrijf zolang de reparatie duurde, zonder extra kosten. Grote klasse. Pluspunten: Snel en vakkundig geholpen met vriendelijke mensen.

Myrthe van der Leijden


De Hulp op Afstand van Uneed-IT in Waddinxveen is helemaal zo gek nog niet. Een telefoontje en je storing op je computer wordt op afstand gerepareerd. Helemaal geen geleur met je computer onder je arm naar een technische dienst om daarna weer alles opnieuw aan te sluiten. Niets daarvan…. je neemt gewoon telefonisch contact op met Uneed-IT en je storing wordt op afstand op deskundige wijze verholpen en dat is verdomde handig vanuit dit Uneed-IT abonnement.

Peter van Zon